copacobana

Vrijwilliger

Al meer dan 10 jaar wordt Copacobana Festival volledig georganiseerd door vrijwilligers. Dankzij de inzet van inmiddels ruim 450 vrijwilligers kunnen we van dit gratis festival jaar na jaar een succes maken. Van de programmatie, inkleding en techniek tot het verkopen van bonnetjes, eten of drank. Zonder vrijwilligers geen Copacobana Festival.
 
En als vrijwilligers doe je dat ook niet voor niets. Tijdens je shift leggen we je in de watten en na je shift krijg je van ons ook drankbonnetjes en een uitnodiging voor het legendarische bedankingsfeest achteraf. Vrijwilliger zijn op Copacobana Festival is ook een kans om ervaring op te doen, die kan van pas komen tijdens je opleiding of als je meer wil leren over evenementenorganisatie.

WORD NU VRIJWILLIGER

   
   
   

 

De meeste vrijwilligers komen helpen tijdens het Copacobana Festival zelf en dat maakt hen het gezicht van het festival voor de bezoekers. Maar ook tijdens de opbouw en afbraak heerst er een gezellige en enthousiaste sfeer onder de vrijwilligers en ben je welkom.

Omdat we een groeiend festival zijn, zijn we altijd op zoek naar nieuwe gezichten en helpende handen. Als je specifieke vaardigheden hebt, kunnen we zeker ook kijken waar die van pas komen voor de organisatie.

Copacobana Festival is altijd op zoek naar mensen (vanaf 16 jaar) die goesting hebben om zich in te zetten voor ons sfeervolle gratis festival met een brede programmering voor jong en oud.

Bekijk de taken en laat ons weten waar jij het best tot je recht komt.

Zin om mee te helpen? Aanmelden doe je via deze link!