copacobana
  • Copacobana Festival 18, 19 & 20 september

Copacobana Festival 18, 19 & 20 september

06/09/2020

Liefste Copacobana'ers,

Eindelijk duidelijkheid: Copacobana Festival 2020 gaat door! Dit jaar anders dan je gewoon bent, en niet in het vertrouwde Rozebroekenpark. Maar niet getreurd, we brengen de Copacobana sfeer op een locatie die slechts 5 minuutjes verder ligt: Antwerpsesteenweg 1102 (vlakbij Mediamarkt, achter de Colmar).

Wat gaan we doen?

Copacobana Festival zoals je het gewoon bent:  We creëren de Copa sfeer die je van ons gewoon bent met live muziek, performances en kinderanimatie. We gieten al deze elementen in één leuk schouwspel waarvoor je 's middag, in de vooravond of 's avonds een plaatsje kan reserveren.

Wat verandert er t.o.v. vorig jaar?

Wat de sfeer en gezelligheid betreft niets. Wij gaan jullie op alle mogelijke manieren het gevoel geven dat er geen ambetant virus rond zwerft. Alles blijft uiteraard binnen jullie eigen bubbel. Om dat georganiseerd te krijgen en de plaatsen beperkt zijn werken we met reservaties. Reserveren doe je aan de hand van de aankoop van een ‘consumptie voucher’ ter waarde van €10, €16 of €25 afhankelijk van het moment dat je komt. Dat budget kan je integraal uitgeven aan een lekkere Copa-pizza of drankje. Reserveren doe je hier.

Hoe zit dat met het programma?

Daar zijn we volop aan bezig. Door de huidige omstandigheden is het voor ons programmatieteam een nog grotere uitdaging dan voorgaande jaren om een kwaliteitsvol programma samen te stellen, maar we zijn er bijna! Waarom zou je dan een voucher kopen? We kunnen je met het hand op hart beloven dat we niet afstappen van waar ons hart ligt: een echte Copa sfeer creëren, met de gekende performances, ontmoeting en gezelligheid. Je kan dus voor die waarden gewoon al een plek reserveren: gezellig met je vrienden, familie of kennissen iets komen drinken en eten. Momenteel zijn we bezig om enkele ‘Copa-shows’ in elkaar steken waarin we zo veel mogelijk elementen verwerken die Copacobana Copacobana maken. Verwacht je dus aan herkenbare elementen, maar laat je zeker niet afschrikken door zaken die je niet kent. Kom ontdekken, want Copacobana is toch altijd een beetje een ontdekking, niet? Wil je een hele dag komen? Kan! Reserveer gewoon een voucher voor zowel ‘s middags als ‘s avonds en je kan een hele dag genieten van Copacobana.

 

Wanneer komt het volledige programma online?

We snappen maar al te goed dat je niet zomaar een voucher wil kopen als je niet precies weet wat en hoe. We proberen asap de programmatie rond te krijgen. Van zodra een artiest zijn weg vindt naar het festival zal je het op onze site en op onze Facebook pagina vernemen. 

We blijven ook dit jaar alles met vrijwillige handen doen, dus wil je je handen uit de mouwen steken in het weekend van 18/19/20 september? Meld je dan hier aan: http://bit.ly/copavrijwilliger2020

We doen dit voor jullie, voor de artiesten en ook omdat wij er gewoonweg veel goesting in hebben een Copacobana te hebben dit jaar. We weten dat we door de beperkte capaciteit mensen gaan teleurstellen, maar voor zij die er dit jaar niet bij kunnen zijn, wordt het feest volgend jaar des te groter.

Samengevat:
Het programma komt tegen 09/09 stelselmatig online en zal te vinden zijn op www.copacobana.be en onze Facebook pagina.
Je plaatsje reserveren kan wel al en dat doe je hier.
Wil je meehelpen in welke vorm dan ook, meld je hier aan: http://bit.ly/copavrijwilliger2020

We kijken er enorm hard naar uit om jullie te ontvangen.
Tot snel!