vers-van-de-pers
Win een goodiebag met onze posterwedstrijd

22/04/2016

Win een goodiebag met onze posterwedstrijd

Doe mee aan de posterwedstrijd en maak kans op één van onze exclusieve festival goodiebags! Wat moet je doen? Hang een affiche van het festival duidelijk zichtbaar aan je raam aan de straatkant en vul je gegevens in op dit formulier. Op 8, 15 en 22 juni maken we de winnaars bekend! Vanaf vandaag kan je affiches ophalen in de inkomhal van S&R Rozebroeken.

Handen uit de mouwen!

21/04/2016

Handen uit de mouwen!

Ben je niet vies van een paar uurtjes werk? Dat komt goed uit, want Copacobana Festival heeft jullie hulp nodig. Net als alle andere jaren rekenen we op vrijwilligers om van het festival een onvergetelijk succes te maken. Zonder jullie is het organiseren van Copacobana Festival immers niet mogelijk! We zoeken enthousiastelingen die een aantal uur willen meewerken. Je kan helpen aan de bar of een eetkraam, bonnetjes verkopen aan de kassa of het terrein helpen opruimen. Al onze vrijwilligers krijgen een T-shirt, drankbonnetjes, een uitnodiging voor het legendarische bedankingsfeest, onze oneindige dankbaarheid én een …

Benieuwd naar wie er op onze planken staat?

19/04/2016

Benieuwd naar wie er op onze planken staat?

Met veel plezier laten we onze eerste lading namen op jullie los. De volgende muzikale helden en heldinnen komen tijdens het laatste weekend van juni het podium onveilig maken op ons festival: Big Whoop, Isolde et les Bens, Bixiga 70, Pruikduif, Orkesta Mendoza, the Grassroots Movement, Doylu, ... And many more! Deze en nog vele andere artiesten kan je gratis en voor niets aan het werk zien op Copacobana Festival. We voegen ongetwijfeld snel nog meer namen aan het rijtje toe!

copacobana